Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. La Huerta (492737) - Eberson Club (490965) » 440573687: T41/R1

Copa 440573687 Información oficial sobre el partido 440573687 en Hattrick

04.09.2013 12:45:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 1

F.C. La Huerta Alineación oficial del equipo 'F.C. La Huerta' en el partido 1 - 8 Barcelona Yuskers Alineación oficial del equipo 'Barcelona Yuskers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. La Huerta Alineación oficial del equipo 'F.C. La Huerta' en el partido 0 - 4 Barcelona Yuskers Alineación oficial del equipo 'Barcelona Yuskers' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. La Huerta

Goles Goles

  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Huerta va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Felipe Sanz va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 5.

Barcelona Yuskers

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 2, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Sijmen van Zijtveld es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 9 (Gol por el centro): Adrián Donat de Yuskers va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 9. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 14 de partit va donar a Yuskers l'avantatge per 0 - 3. Galo Bordelle en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al 29 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Yuskers augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Mariano Scholma es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, Gaetano Pieroni va augmentar l'avantatge de Yuskers a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Huerta. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pino Grospiron la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Yuskers es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 6 arribava al minut 76.
  • 116 Minuto 78 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Mariano Scholma sempre és una garantia. Al minut 78, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Galo Bordelle marcar el 1 - 7 per al Yuskers.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, els visitants es van col·locar 1 - 8 per sobre quan Gaetano Pieroni va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 59 (Ocasión de falta): Zunbeltz Ezperun va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Gaetano Pieroni que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Sijmen van Zijtveld, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 73 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Yuskers va quedar sense poder incrementar el seu marcador.