Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Krama Team (1421316) - Lobos de Sabadell F.C. (311660) » 440573303: T41/R1

Copa 440573303 Información oficial sobre el partido 440573303 en Hattrick

04.09.2013 12:45:00
Copa: Temporada 41 / Ronda 1

Krama Team Alineación oficial del equipo 'Krama Team' en el partido 1 - 6 Herrera Alineación oficial del equipo 'Herrera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Krama Team Alineación oficial del equipo 'Krama Team' en el partido 0 - 2 Herrera Alineación oficial del equipo 'Herrera' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Krama Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): Krama sabia com jugar al contraatac, i al minut 23, Antonio Canuti va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 29 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Inge Erichsen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): El Krama va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 72, però en Franco Marchiol va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Herrera

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): Herrera va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ruedi Soland, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ennio Carone que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Johan Tornland va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Tim Balling de Herrera va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 31. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Sorya Chak va aprofitar un error defensiu al minut 52, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Herrera.
  • 184 Minuto 58 (Gol de penalti): Passaven 58 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Johan Tornland va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 180 Minuto 59 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Johan Tornland de Herrera va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 6 per als visitants al minut 59.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Jelko Vanmechelen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 69 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Herrera va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després de 71 minuts, Johan Tornland va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Carlo Crespi va estar atent i va desviar la pilota a córner.