Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OrUjO PoWeR (1456307) - The Walls (123053) » 439078438: T40/R9

Copa 439078438 Información oficial sobre el partido 439078438 en Hattrick

10.07.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 9

OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido 0 - 5 The Walls Alineación oficial del equipo 'The Walls' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
OrUjO PoWeR Alineación oficial del equipo 'OrUjO PoWeR' en el partido 1 - 1 The Walls Alineación oficial del equipo 'The Walls' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,8 % 20,2 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OrUjO PoWeR

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Stephan Jirsa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de OrUjO va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jeremias Hoegler, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): OrUjO va estar a punt de posar-se per davant al minut 89 però Aroldo Rossoni va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aroldo Rossoni de OrUjO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): Jeremias Hoegler estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de OrUjO, Pedro Guzmán, col·locà la pilota just a les mans d'en Hermann Salger. El marcador: 0 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de OrUjO Josep Lluís Oliva, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Hermann Salger. El marcador continuava 0 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de OrUjO Hasan Heljo va intentar enganyar Hermann Salger amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 2.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Hendrik Ohlicher de OrUjO anava molt fort i col·locat però Hermann Salger no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 3.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Stéphane Blondy, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Hermann Salger va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de OrUjO i 0 - 4 al marcador.

The Walls

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Benoît Meunier va marcar al minut 33 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Mauri Kamula va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 87, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pedro Guzmán va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Walls van sortir al contraatac al minut 89, però Antonio Roberto va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 272 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): Es duien 96 minuts de partit jugats quan Masoud Al-Moosa va estar a punt de posar per davant a Walls amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pedro Guzmán va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 64 (Lesión): El jugador de Walls Carl Tobeiner va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Masoud Al-Moosa va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Benoît Meunier maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Mauri Kamula de Walls, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pedro Guzmán en un bon llançament des del punt fatídic. 0 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Abel Terroba va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 0 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Walls, Hermann Salger, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 0 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Walls Adrià Barceló no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Pedro Guzmán es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 0 - 4.
  • 056 Minuto 135 (Penalti marcado): En Benoît Meunier anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 0 - 5 per a Walls.