Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fernán Caballero C.F. (1455423) - Mas Chutes No (795375) » 438745452: T40/R7

Copa 438745452 Información oficial sobre el partido 438745452 en Hattrick

26.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 7

Fernán Caballero C.F. Alineación oficial del equipo 'Fernán Caballero C.F.' en el partido 3 - 2 Mas Chutes No Alineación oficial del equipo 'Mas Chutes No' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fernán Caballero C.F. Alineación oficial del equipo 'Fernán Caballero C.F.' en el partido 2 - 0 Mas Chutes No Alineación oficial del equipo 'Mas Chutes No' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fernán Caballero C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 13 minuts, el tirador de faltes del Caballero va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Eugenio Ceron, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 113 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53, Caballero aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Stefan Åhlgren va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Gazlind Birçe ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Caballero es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Caballero va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Silviu Milea en un 1 contra 1 amb el porter Filiberto Chousal, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Caballero va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gazlind Birçe va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Filiberto Chousal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Caballero es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alfredo Oleiro no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Stefan Åhlgren al camp.
  • 091 Minuto 50 (Lesión leve): Caballero va fer una substitució al minut 50. Stoffel van Sonnen va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Aleksander Warszawski.

Mas Chutes No

Goles Goles

  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Florică Pop de Chutes va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 186 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Chutes. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en José Manuel Del Llano va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en César Ferreira de Chutes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Alex Jakovac de Chutes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.