Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spidey Team (436032) - freco f.c (309596) » 438745302: T40/R7

Copa 438745302 Información oficial sobre el partido 438745302 en Hattrick

26.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 7

Spidey Team Alineación oficial del equipo 'Spidey Team' en el partido 2 - 1 ADF Lvsitania Alineación oficial del equipo 'ADF Lvsitania' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Spidey Team Alineación oficial del equipo 'Spidey Team' en el partido 2 - 1 ADF Lvsitania Alineación oficial del equipo 'ADF Lvsitania' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Spidey Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Iván Ascanio s'emportà una gran ovació del públic local al minut 67, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 113 (Gol por el centro): Spidey va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 113 Álvaro Ocón va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 7 (Ocasión de penalti): En Vittorio Strano va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 7, però el porter visitant Siberyn Duim el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marco Cacicia va estar a punt d'avançar els locals al minut 31 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 es va veure una gran oportunitat per a Spidey per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Filomonio Chan, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 96 (Ocasión por el centro): En Marco Cacicia del Spidey ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): Després de 75 minuts jugats, Raúl Del Jarama es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Chema Prats.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Vittorio Strano no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

ADF Lvsitania

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 36, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Matti Tiala es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): En Yannik Woog va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 103 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Tomel Valea no va ser aprofitada per en Nils Tornow que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.