Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Interinos CF (119262) - Valmon C.F. (489768) » 438745273: T40/R7

Copa 438745273 Información oficial sobre el partido 438745273 en Hattrick

26.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 7

yokese Alineación oficial del equipo 'yokese' en el partido 0 - 3 San Blas United Alineación oficial del equipo 'San Blas United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
yokese Alineación oficial del equipo 'yokese' en el partido 2 - 0 San Blas United Alineación oficial del equipo 'San Blas United' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

yokese

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): El yokese va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Siedo van Beveren la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Sjefke Buurstra va estar a punt de marcar al minut 25 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 214 Minuto 38 (Ocasión de penalti): yokese tenia un penal al seu favor al minut 38, però el porter va aturar el xut de Siedo van Beveren amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Esneider Cuervo, t'estimo!!!''
  • 201 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Wiktor Pukowiec va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 52 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Carmelo Fonte va rebre molts aplaudiments. Al minut 76 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Aron Mocofan de yokese va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Esneider Cuervo i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a yokese, però el xut de Hüseyin Ferahsu va sortir bastant desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Carmelo Fonte, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

San Blas United

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador de United Matteo Concheddu va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 6 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): En Vitaliano Violi va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 140 Minuto 53 (Gol de contra de falta): El contraatac de United va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Aureliusz Tymiński va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de United, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Antonio Chanciller va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 58 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Aureliusz Tymiński no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.