Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Leon Soccer (795270) - TriChunguito (434062) » 438578085: T40/R6

Copa 438578085 Información oficial sobre el partido 438578085 en Hattrick

19.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 6

Leon Soccer Alineación oficial del equipo 'Leon Soccer' en el partido 1 - 4 Real Kujus C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Kujus C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Leon Soccer Alineación oficial del equipo 'Leon Soccer' en el partido 1 - 5 Real Kujus C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Kujus C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leon Soccer

Goles Goles

  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Soccer eren letals, i Bastian Wechsler va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Soccer va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Benjamin Rascle va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 76 minuts, en Caius Dobre no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Soccer, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Jimmy Grundner va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Olav Fraunbaum va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Benjamin Rascle es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84 de partit, Benjamin Rascle de Soccer va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Real Kujus C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Miguel González Labarcena quedar desmarcat i marcar per a Kujus al minut 3. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Eustasio Silva Mendoza va aprofitar un error defensiu al minut 17, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Kujus.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 87 de partit va donar a Kujus l'avantatge per 1 - 3. Roberto Amaya en va ser l'anotador.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Rafa Avellí el va rematar Odilón Urguía amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Rafa Avellí, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 27 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Kujus va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 Javier Hernán Argüello va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Rafa Avellí, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Daniel 'Doble V' Valluerca Vallujera va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Enric Fontaner quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Javier Hernán Argüello, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 80 (Ocasión de falta): Javier Hernán Argüello va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Rafa Avellí que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Gonzalo Campillo de Kujus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.