Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Master Of Soccer (1582913) - Rinoteam (48122) » 438577841: T40/R6

Copa 438577841 Información oficial sobre el partido 438577841 en Hattrick

19.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 6

Master Of Soccer Alineación oficial del equipo 'Master Of Soccer' en el partido 4 - 5 Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Master Of Soccer Alineación oficial del equipo 'Master Of Soccer' en el partido 1 - 4 Rinoteam Alineación oficial del equipo 'Rinoteam' en el partido
Tiene bastante suerte 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,1 % 0,3 % 92,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Master Of Soccer

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Passat el minut 33 de joc, Patroclo Arxomil facilitava les coses al Master amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 101 Minuto 71 (Gol por el centro): El Master no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Patroclo Arxomil es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 4.
  • 139 Minuto 74 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Patroclo Arxomil van servir per superar a l'últim defensor, en Flavio Mallo. Tot va acabar amb el 3 - 4 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Master cantant "Patroclo Arxomil selecció!"
  • 102 Minuto 86 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Master van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Cedric Klopfenstein en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Paris Kalinichtas va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paris Kalinichtas de Master amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Al minut 21, Cedric Klopfenstein de Master es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Rinoteam

Goles Goles

  • 170 Minuto 18 (Gol de falta): Rinoteam va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Flavio Mallo.
  • 174 Minuto 35 (Gol de penalti): Al minut 35 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Flavio Mallo va llençar el penal ras arran de pal.
  • 184 Minuto 48 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Rinoteam per augmentar la diferència al marcador a 1 - 3 al minut 48. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Flavio Mallo. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Lorenzo Balodis Matesanz de Rinoteam va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 62. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Kamil Macho va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 77, i va fer pujar el 3 - 5 per a Rinoteam.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 31 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 31 per Flavio Mallo va anar a parar a la creueta.
  • 237 Minuto 83 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Damián Castelló va fer una magnífica centrada, però la rematada de Eduardo Rola va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 69 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Lorenzo Balodis Matesanz s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bogdan Velichkov de Rinoteam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 53 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Isaak Bulanov va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Lorenzo Balodis Matesanz.