Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

OTF (777331) - C. D. Cariño (1334263) » 438577829: T40/R6

Copa 438577829 Información oficial sobre el partido 438577829 en Hattrick

19.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 6

First Class Alineación oficial del equipo 'First Class' en el partido 1 - 2 C. D. Cariño Alineación oficial del equipo 'C. D. Cariño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
First Class Alineación oficial del equipo 'First Class' en el partido 1 - 0 C. D. Cariño Alineación oficial del equipo 'C. D. Cariño' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

First Class

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del First contenien la respiració mentre en Mustafa Ali Uluğ s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pablo Guzmán es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Schulte-Hillen de First va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 57 (Tarjeta roja directa): Al minut 57, Matthew Zwijsen de First va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Pablo Guzmán va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, Đorđe Gazivoda es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Vlad Răducanu.

C. D. Cariño

Goles Goles

  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 78 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Victorio Guecho.
  • 140 Minuto 83 (Gol de contra de falta): El porter de Cariño va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alejandro Pozo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Cariño va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Vasko Topalov, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Cariño van sortir al contraatac al minut 53, però Victorio Guecho va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Passats 85 minuts de joc, en Karel Piskač de Cariño va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.