Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Platjes Albinegres H.C (491749) - Sharkers (30750) » 438410722: T40/R5

Copa 438410722 Información oficial sobre el partido 438410722 en Hattrick

12.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 5

Platjes Albinegres H.C Alineación oficial del equipo 'Platjes Albinegres H.C' en el partido 5 - 6 FRENENBACHE Alineación oficial del equipo 'FRENENBACHE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Platjes Albinegres H.C Alineación oficial del equipo 'Platjes Albinegres H.C' en el partido 2 - 0 FRENENBACHE Alineación oficial del equipo 'FRENENBACHE' en el partido
Tiene bastante suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Platjes Albinegres H.C

Goles Goles

  • 113 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, Gayateros aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Víctor Villariños va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Gayateros per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 3, quan Àngel Subirana va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Gayateros José Riobóo quasi va assolir l'empat al minut 50 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 216 Minuto 66 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Gracián Freire va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Adrià Vinyals, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Víctor Villariños! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Àngel Subirana.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Gracián Freire de Gayateros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Gayateros Gracián Freire no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Raúl Ormaondo es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Gayateros, Luis Torres, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): José Riobóo de Gayateros, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Raúl Ormaondo en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Jorge Moy va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 4.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Víctor Villariños xutant per a Gayateros va fer anar la pilota just on la volia, però Raúl Ormaondo, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

FRENENBACHE

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Pere Cisquer de Frenen va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Frenen van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pietro Capozzi va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 240 Minuto 51 (Ocasión de contra de falta): El Frenen va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Pietro Capozzi la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Frenen va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Eduardo Melón va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Frenen van sortir al contraatac al minut 76, però Pietro Capozzi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Adrián Armendáriz de Frenen va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 54 (Lesión leve): En Pedro Fernández ocupà el lloc d'en Andi Schmeißer al 54 minuts, dos minuts després que el jugador de Frenen quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Fernando Osorio de Frenen va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Josselin Fouques va prendre el seu rol al minut 86.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Pietro Capozzi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Frenen.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Eduardo Melón va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Pedro Fernández de Frenen va executar el tir amb una gran tècnica posant el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Josselin Fouques de Frenen, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Luis Torres en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Adam Grønning va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 6.