Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sallent FC (778790) - Fernán Caballero C.F. (1455423) » 438410666: T40/R5

Copa 438410666 Información oficial sobre el partido 438410666 en Hattrick

12.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 5

Irmandade Cazalhas Alineación oficial del equipo 'Irmandade Cazalhas' en el partido 3 - 4 Fernán Caballero C.F. Alineación oficial del equipo 'Fernán Caballero C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Irmandade Cazalhas Alineación oficial del equipo 'Irmandade Cazalhas' en el partido 2 - 2 Fernán Caballero C.F. Alineación oficial del equipo 'Fernán Caballero C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,3 % 37,2 % 32,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irmandade Cazalhas

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, Argider Santacruz va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 els aficionats van embogir quan en Nils Dideriksen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Irmandade.
  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Irmandade equilibrava la balança al minut 82. En Argider Santacruz, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Nils Dideriksen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 42 (Tirita (médico)): Branimir Ponjan va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 095 Minuto 79 (Lesión): Albino Pinheiro Sousa va sortir coix del terreny de joc, substituït per Artemiy Shustik. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 65 (Evento clima: sol, OK técnico): En Argider Santacruz va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Fernán Caballero C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ibimael Laurie va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 161 Minuto 62 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 62 minuts Krzysztof Wąż va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 135 Minuto 77 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Machiel van der Spek de Caballero va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 2 - 3.
  • 171 Minuto 96 (Gol por el centro): En Gazlind Birçe donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 96 el marcador reflectia el 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Cassio Camisani, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 10 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Silviu Milea de Caballero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Silviu Milea va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.