Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esport&Casual FC (1455025) - Cokitos F.C. (777368) » 438410605: T40/R5

Copa 438410605 Información oficial sobre el partido 438410605 en Hattrick

12.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 5

Guissona f.c. Alineación oficial del equipo 'Guissona f.c.' en el partido 3 - 2 PUYAFR Alineación oficial del equipo 'PUYAFR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Guissona f.c. Alineación oficial del equipo 'Guissona f.c.' en el partido 5 - 0 PUYAFR Alineación oficial del equipo 'PUYAFR' en el partido
Tiene mala suerte 5.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guissona f.c.

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Guissona prenia la batuta de l'encontre al minut 18, quan en Pavel Vesecký va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Antonio Arizmendi López la va rematar Rémi Carton amb una magnífica volea que va fer pujar per a Guissona el 2 - 0.
  • 123 Minuto 85 (Gol por la derecha): Guissona s'avançava al marcador al minut 85, després d'un rebot que va caçar en Rémi Carton per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, Antonio Arizmendi López gairebé va marcar per a Guissona des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 33 quan Antonio Arizmendi López de Guissona gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Armando Gasoso de Guissona va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Antonio Arizmendi López. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

PUYAFR

Goles Goles

  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): Iván Zarco va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de PUYAFR i marcant el 2 - 1.
  • 135 Minuto 82 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Enrique Arruego de PUYAFR va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de PUYAFR, l'equip va recuperar la pilota al minut 34 i va contraatacar. En Jorge Antonio Dosma va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 216 Minuto 47 (Ocasión evento especial rápido + pase): Enrique Arruego va marxar per velocitat al minut 47 i va fer una passada de la mort a Iván Zarco, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Al minut 89, Fulvio Brunoro de PUYAFR va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.