Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc Las Rosas (1334990) - La Chavalada (795658) » 438410447: T40/R5

Copa 438410447 Información oficial sobre el partido 438410447 en Hattrick

12.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 5

Estás Muerto Alineación oficial del equipo 'Estás Muerto' en el partido 5 - 1 Real Baricoque Alineación oficial del equipo 'Real Baricoque' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Estás Muerto Alineación oficial del equipo 'Estás Muerto' en el partido 3 - 0 Real Baricoque Alineación oficial del equipo 'Real Baricoque' en el partido
Tiene suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estás Muerto

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Muerto contenien la respiració mentre en Vaggos Voliotis s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 29 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Muerto i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 29 minuts de joc. Mentre en Olexiy Shuga el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, Muerto va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Stefano Girardi, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 116 Minuto 72 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 72, en Gavin Lees del Muerto va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Vaggos Voliotis que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 4 - 0.
  • 115 Minuto 86 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Gavin Lees era molt més ràpid que el defensa Carlos Trevijano. Al minut 86, el jugador de Muerto va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Pedro Bento Almeida, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Enrique Inclán, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vaggos Voliotis de Muerto la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Vaggos Voliotis de Muerto per doble groga al minut 89.

Real Baricoque

Goles Goles

  • 152 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, Baricoque va reduir l'avantatge rival a 4 - 1, quan Pol Clopés va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 36 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Francisco José Blay amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): En Iván Gómez de Avellaneda va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Pol Clopés de Baricoque va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 71 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Isaac Peñalver va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Inocencio Landino.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): El jugador de Baricoque Francisco José Blay va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Toni Cairo va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Francisco José Blay tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.