Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlethic Club Ferrol (1580474) - Intentarlo (48853) » 438410336: T40/R5

Copa 438410336 Información oficial sobre el partido 438410336 en Hattrick

12.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 5

Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido 6 - 0 Aurrera F.C. Alineación oficial del equipo 'Aurrera F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlethic Club Ferrol Alineación oficial del equipo 'Atlethic Club Ferrol' en el partido 3 - 0 Aurrera F.C. Alineación oficial del equipo 'Aurrera F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlethic Club Ferrol

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Corria el minut 21 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Fernando Apraiz, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Atlethic al minut 37, que va llançar ajustat al pal en Juan Ipenarrieta. 2 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tzur Kutner, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Atlethic.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 73 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Atlethic. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que César Mora xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Fernando Apraiz es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): Juan Ipenarrieta va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 89 que va ampliar l'avantatge pels locals: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fernando Apraiz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 24, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Tzur Kutner es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en César Mora. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Fernando Mateo de Atlethic va abandonar el terreny de joc després de 71 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Benjamín Chinea va entrar en el seu lloc.

Aurrera F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Aurrera va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Antonio Gaviraghi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Franz von Habsburg va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Andrei Florea.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Josep Pentinats va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Andrei Florea no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Aurrera va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jochen Müller, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Iisakki Kiema ocupà el lloc d'en 秀助 (Shusuke) 安部 (Abe) al 82 minuts, dos minuts després que el jugador de Aurrera quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Dražen Solomun de Aurrera va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jochen Müller va prendre el seu rol al minut 85.