Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fegosilu FC (1419446) - C.D. TALISMANES (439473) » 438240749: T40/R4

Copa 438240749 Información oficial sobre el partido 438240749 en Hattrick

05.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 4

Beckenstuta F.C. Alineación oficial del equipo 'Beckenstuta F.C.' en el partido 2 - 1 C.D. TALIBANES Alineación oficial del equipo 'C.D. TALIBANES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Beckenstuta F.C. Alineación oficial del equipo 'Beckenstuta F.C.' en el partido 5 - 0 C.D. TALIBANES Alineación oficial del equipo 'C.D. TALIBANES' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beckenstuta F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Beckenstuta s'avançava al marcador al minut 37, després d'un rebot que va caçar en Emil Milisch per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Beckenstuta pel centre va donar un gran resultat: el gol de Arno Fehrenbach va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Paolo Cominelli va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Graziano Bulzomì es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 207 Minuto 86 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Beckenstuta va ser a punt de marcar al minut 86, quan el seu jugador Michi Andreoli va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 3 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Armando Cestnik no li va importar gens ni mica.

C.D. TALIBANES

Goles Goles

  • 154 Minuto 87 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Joan Perera. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El TALIBANES creava perill des de la dreta al minut 61, però en Gian Franco Cipollone, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Raül Perich desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TALIBANES va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Àlex Ginferrer va sortir per sobre el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 28 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del TALIBANES puguin veure en Diego Cabiedes jugant de nou; ja que al minut 28 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Fernando Beita el va substituir sense tenir temps d'escalfar.