Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Chamatrix (799520) - ENEBRADAS.COM (441438) » 438240220: T40/R4

Copa 438240220 Información oficial sobre el partido 438240220 en Hattrick

05.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 4

Cordura Bajo Cero Alineación oficial del equipo 'Cordura Bajo Cero' en el partido 2 - 1 ENEBRADAS.COM Alineación oficial del equipo 'ENEBRADAS.COM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cordura Bajo Cero Alineación oficial del equipo 'Cordura Bajo Cero' en el partido 1 - 1 ENEBRADAS.COM Alineación oficial del equipo 'ENEBRADAS.COM' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,1 % 44,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cordura Bajo Cero

Goles Goles

  • 112 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Cordura equilibrava la balança al minut 61. En Pere Balañà, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 100 (Gol por la izquierda): Cordura, atacant per l'esquerra al minut 100, va aprofitar el magnífic llançament de Isidre Saguer per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Yiorgos Gakopoulos es va comportar com un juvenil al minut 23 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El Cordura va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Navid Razavi la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Pere Balañà de Cordura va intentar batre la porteria rival al minut 60 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Cordura van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 74, però el xut de Sergio Bon des de l'esquerra va sortir desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Sergio Bon probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

ENEBRADAS.COM

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Blasko Jordanoski que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a ENEBRADAS.COM.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): ENEBRADAS.COM va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Salvador Batllevell va quedar-se sol davant el porter Luis Ramos-Argüelles, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Blasko Jordanoski de ENEBRADAS.COM, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 15, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 59 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Blasko Jordanoski després de 59 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Luis Ramos-Argüelles va poder desviar-lo a córner.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 73, quan en Valente Malpica va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Santiago Albalá va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 305 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Salvador Batllevell va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.