Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Cabrales (1588914) - Captain Of Sweet Water F.C. (994723) » 438240187: T40/R4

Copa 438240187 Información oficial sobre el partido 438240187 en Hattrick

05.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 4

PICHI'S TEAM Alineación oficial del equipo 'PICHI'S TEAM' en el partido 1 - 5 Captain Of Sweet Water F.C. Alineación oficial del equipo 'Captain Of Sweet Water F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PICHI'S TEAM Alineación oficial del equipo 'PICHI'S TEAM' en el partido 0 - 2 Captain Of Sweet Water F.C. Alineación oficial del equipo 'Captain Of Sweet Water F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PICHI'S TEAM

Goles Goles

  • 140 Minuto 73 (Gol de contra de falta): PICHIS va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Salvador Zapatero la va transformar en el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en János Paár! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 205 Minuto 58 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Juan Carrasquilla era fer passades de llarga distància. Al minut 58 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en János Paár però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de PICHIS, l'equip va recuperar la pilota al minut 62 i va contraatacar. En Tobías Hoyos Conde va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Captain Of Sweet Water F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Miqui Rodoreda va anar directament als peus de José Miguel Campbell que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PICHIS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Santiago Cristantes la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Captain es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 38.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ricard Soler de Captain l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 74 de partit.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, José Miguel Campbell va augmentar l'avantatge de Captain a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): José Miguel Campbell de Captain va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 87. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Captain va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Valerià Pallarès va quedar-se sol davant el porter Juan Ortuondo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 235 Minuto 33 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Miqui Rodoreda es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 33, però el porter va aturar el seu xut.