Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La elite (312677) - China_Town (1365737) » 438240010: T40/R4

Copa 438240010 Información oficial sobre el partido 438240010 en Hattrick

05.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 4

Humulus Lupulus F.C. Alineación oficial del equipo 'Humulus Lupulus F.C.' en el partido 2 - 1 luis mar-team Alineación oficial del equipo 'luis mar-team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Humulus Lupulus F.C. Alineación oficial del equipo 'Humulus Lupulus F.C.' en el partido 2 - 2 luis mar-team Alineación oficial del equipo 'luis mar-team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,3 % 36,4 % 29,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Humulus Lupulus F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 53 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Humulus. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Ludovic Debacker xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): Jan Herfindal va donar a Humulus un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Bjoern Langgäser va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Humulus se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El Humulus ho intentava per la dreta per mitjà de Ludovic Debacker, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Arturo Teodorini, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

luis mar-team

Goles Goles

  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 86 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Perica 'Croata' Riter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Jan 'Beckham' Gahan, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 17 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Flávio Salgueiro de mar-team va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Jan 'Beckham' Gahan de mar-team va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Ramon Llauradó ocupà el lloc d'en Axel 'Gallo' Giroux al 85 minuts, dos minuts després que el jugador de mar-team quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.