Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Konka (1587185) - C.F.DDCE (1597361) » 438239909: T40/R4

Copa 438239909 Información oficial sobre el partido 438239909 en Hattrick

05.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 4

Les Ferreres Alineación oficial del equipo 'Les Ferreres' en el partido 0 - 4 besos' giants Alineación oficial del equipo 'besos' giants' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Les Ferreres Alineación oficial del equipo 'Les Ferreres' en el partido 0 - 6 besos' giants Alineación oficial del equipo 'besos' giants' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Ferreres

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Diego González Campillo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Antonio De Paula no va ser aprofitada per en Ramon Falgarona que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Diego González Campillo de Ferreres va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

besos' giants

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): En Sefa Tuğbay donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 30 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 41, besos va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ramón Castellblanch.
  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Ferreres. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Miro Hartman la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del besos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 3 arribava al minut 57.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Sefa Tuğbay va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Corrado Meola. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Carlos Suárez ocupà el lloc d'en Manuel Goncalves al 38 minuts, dos minuts després que el jugador de besos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.