Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD BADAJOZ 1902 (995725) - Fitoria C.B. (778342) » 438239596: T40/R4

Copa 438239596 Información oficial sobre el partido 438239596 en Hattrick

05.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 4

F. C. Melindros Alineación oficial del equipo 'F. C. Melindros' en el partido 5 - 1 Steaua Delgrifo Alineación oficial del equipo 'Steaua Delgrifo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F. C. Melindros Alineación oficial del equipo 'F. C. Melindros' en el partido 2 - 3 Steaua Delgrifo Alineación oficial del equipo 'Steaua Delgrifo' en el partido
Tiene bastante suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,7 % 56,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Melindros

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Carlo Angiolini, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Melindros se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 14.
  • 115 Minuto 35 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Dag Eklund de Melindros va fer un bon esprint per escapar-se de Sébastien Dumet i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dag Eklund va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Amb 57 minuts jugats, en Toni Moreno Cala va augmentar l'avantatge de Melindros a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 88 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 88, el Melindros va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Toni Moreno Cala, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jordi Bellafont, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlo Angiolini de Melindros es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Després de 40 minuts jugats, Norbert Vecsei es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Sebastiano De Marchi.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Dag Eklund, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Steaua Delgrifo

Goles Goles

  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Delgrifo van aconseguir el 5 - 1 que retallava diferències al minut 89 quan Antti 'Torpedo' Tenhu sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Max 'el Gato' Silvestre va entorpir al marcador d'en Sébastien Dumet per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Delgrifo va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Antti 'Torpedo' Tenhu no va poder controlar.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Antti 'Torpedo' Tenhu va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Delgrifo va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 89 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pavel Tříška de Delgrifo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Era el minut 21 quan després d'una dura entrada, el jugador Antti 'Torpedo' Tenhu de Delgrifo s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): Carlo Di Silvestro de Delgrifo va abandonar el terreny de joc després de 65 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Tancredo Cajado va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Sébastien Dumet de Delgrifo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Sergi Ortega va prendre el seu rol al minut 77.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 82 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Sergi Ortega ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.