Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marchuquera C.F. (1366452) - Turbo Pascal (794780) » 438239420: T40/R4

Copa 438239420 Información oficial sobre el partido 438239420 en Hattrick

05.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 4

ALBA TEAM Alineación oficial del equipo 'ALBA TEAM' en el partido 4 - 5 At. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'At. Almogàvers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ALBA TEAM Alineación oficial del equipo 'ALBA TEAM' en el partido 0 - 2 At. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'At. Almogàvers' en el partido
Tiene mucha potra 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALBA TEAM

Goles Goles

  • 111 Minuto 49 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Panos Romiopoulos va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. ALBA empatava el partit, 1 a 1, al minut 49.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 28 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del ALBA sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sigi Billenstein, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 28 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Petro Porkuyan va entorpir al marcador d'en Jorge Ram de Liñan per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de ALBA van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sigi Billenstein va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Panos Romiopoulos de ALBA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 97 (Lesión leve): Després de 97 minuts jugats, Federico Lario es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Antek Kapiczak.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Ove Tønnesen de ALBA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Antoni Presas en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de ALBA, Enrico Pambianchi, col·locà la pilota just a les mans d'en Antoni Presas. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Sigi Billenstein va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Petro Porkuyan de ALBA, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Antoni Presas en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de ALBA Rafael Gasque va intentar enganyar Antoni Presas amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 5.

At. Almogàvers

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Almogàvers va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 31. Serafín Graner va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Pau Montfort va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 29, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rafael Gasque va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Armand Martorell que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 93 (Ocasión por el centro): Al minut 93 de partit, Armand Martorell quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): En Serafín Graner va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 12 (Tirita): Al minut 12, Marc Climent de Almogàvers es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Sergi Fàbregas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Almogàvers.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Almogàvers Àlex Carbonell no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rafael Gasque es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Almogàvers, Antoni Presas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Uriel Rovira de Almogàvers, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rafael Gasque en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Rafa Costabella xutant per a Almogàvers va fer anar la pilota just on la volia, però Rafael Gasque, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.