Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Demacia Crafters (439174) - FC Girona FC (1335258) » 438239373: T40/R4

Copa 438239373 Información oficial sobre el partido 438239373 en Hattrick

05.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 4

RCD Sanfeta Alineación oficial del equipo 'RCD Sanfeta' en el partido 3 - 1 Tommy Kings Alineación oficial del equipo 'Tommy Kings' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RCD Sanfeta Alineación oficial del equipo 'RCD Sanfeta' en el partido 2 - 0 Tommy Kings Alineación oficial del equipo 'Tommy Kings' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Sanfeta

Goles Goles

  • 120 Minuto 10 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Matthias Linskär al minut 10, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Sanfeta i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 els aficionats van embogir quan en Henoc Serrano va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Sanfeta.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Rafael Gómez de la Serna, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Sanfeta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Sanfeta va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jorge Fornels ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Juan Landecho una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 14, però una magnífica aturada de Pier Giorgio Forni va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Matthias Linskär. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 205 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Cesc Llorens va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Elio Ferrarini, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 234 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Al minut 79 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Matthias Linskär, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Tommy Kings

Goles Goles

  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 30 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Dean Zwaanswijk.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ramón Valdespino s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.