Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Pilans (1430864) - FC BARDERA (1437091) » 438239128: T40/R4

Copa 438239128 Información oficial sobre el partido 438239128 en Hattrick

05.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 4

Ases del balon Alineación oficial del equipo 'Ases del balon' en el partido 1 - 3 atl.benalmadena c.f. Alineación oficial del equipo 'atl.benalmadena c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Ases del balon Alineación oficial del equipo 'Ases del balon' en el partido 2 - 5 atl.benalmadena c.f. Alineación oficial del equipo 'atl.benalmadena c.f.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,2 % 0,6 % 89,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ases del balon

Goles Goles

  • 111 Minuto 10 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Iván Ardisana va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. balon empatava el partit, 1 a 1, al minut 10.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Artur Chlebisz, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Òscar Roca va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 66, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ignacio Guerguetiain no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Jens Borstnar va disposar d'una bona oportunitat al minut 87, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 73 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del balon puguin veure en Aquilino Barajas jugant de nou; ja que al minut 73 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Jens Borstnar el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Wilhelm Gibowicz estava fent un bon partit.

atl.benalmadena c.f.

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de atl.benalmadena va ser finalitzada des de l'esquerra per Gregorie Mertens al minut 8. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 173 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Gregorie Mertens que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Paco Cantón de atl.benalmadena l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 72 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): atl.benalmadena va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 51, quan Javier Moreno Rubio va quedar-se sol davant el porter José Renato Magnata, però aquest va poder aturar el xut.
  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Mauro Payá va rebre molts aplaudiments. Al minut 77 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Óscar Iruleta va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Al minut 38 de partit, el jugador Aaron Dols de atl.benalmadena es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Tobías Xermade, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.