Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

la toca (1587502) - Pythagorean Wanderers (315093) » 438238930: T40/R4

Copa 438238930 Información oficial sobre el partido 438238930 en Hattrick

05.06.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 4

DIMONI FC Alineación oficial del equipo 'DIMONI FC' en el partido 1 - 2 Purple Widow Alineación oficial del equipo 'Purple Widow' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DIMONI FC Alineación oficial del equipo 'DIMONI FC' en el partido 1 - 0 Purple Widow Alineación oficial del equipo 'Purple Widow' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DIMONI FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, el DIMONI va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Julio Claudio Vicente Fernández, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El DIMONI va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Julio Claudio Vicente Fernández la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Jahongir Hamidov va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Al minut 80 en Zbigniew Matyśkiewicz va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Purple Widow

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Eduardo 'Metralleta' Barros el va rematar Gabriel Forner amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 137 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Luis Manrique va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 41 de joc. Eduardo 'Metralleta' Barros es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Purple va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Eduardo 'Metralleta' Barros, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): El Purple va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 68, però en Sierosław Piecewicz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Purple va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Eduardo 'Metralleta' Barros va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Purple van sortir al contraatac al minut 86, però Gabriel Forner va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.