Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sant Jimmy (1581898) - TincMumins (1371074) » 438065720: T40/R3

Copa 438065720 Información oficial sobre el partido 438065720 en Hattrick

29.05.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 3

Pinatar Alineación oficial del equipo 'Pinatar' en el partido 4 - 1 TincMumins Alineación oficial del equipo 'TincMumins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pinatar Alineación oficial del equipo 'Pinatar' en el partido 3 - 0 TincMumins Alineación oficial del equipo 'TincMumins' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinatar

Goles Goles

  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Diego Olmedilla s'emportà una gran ovació del públic local al minut 78, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): Al minut 105 es va veure una gran oportunitat per a Pinatar per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Richard Trombik, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maurín Alférez García de Pinatar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Daniel Montalvo de Pinatar va abandonar el terreny de joc després de 38 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. José Ramón Vitoria va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 116 (Tirita): Al minut 116 de partit, el jugador Diego Olmedilla de Pinatar es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Daniel Montalvo, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, OK potente): José Ramón Vitoria no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Pinatar, Diego Olmedilla, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): José Ramón Vitoria de Pinatar, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ignacio Jiménez Zotes en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Pedro Yelpo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 1.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Pinatar Marcos Torres Losada va intentar enganyar Ignacio Jiménez Zotes amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 1.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Eduard Beregovoy va xutar fora per a Pinatar, el marcador es va quedar igual: 4 - 1, ja es veia a venir!

TincMumins

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): Wessel de Winter va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a TincMumins.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Juan Fernández Niranda va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Florentino Adai quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pedro Yelpo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de TincMumins va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Dalila Boukhari, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 106 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TincMumins va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dalila Boukhari, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Passats 34 minuts de joc, en Albert Miquel Arasa de TincMumins va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de TincMumins Florentino Adai, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Pedro Yelpo. El marcador continuava 2 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Ignacio Jiménez Zotes de TincMumins va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de TincMumins, Dalila Boukhari, col·locà la pilota just a les mans d'en Pedro Yelpo. El marcador: 4 - 1.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Alfredo Casals de TincMumins va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): Wessel de Winter, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Pedro Yelpo va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de TincMumins i 4 - 1 al marcador.