Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

callorma (993105) - F.C Otakus (488481) » 438065616: T40/R3

Copa 438065616 Información oficial sobre el partido 438065616 en Hattrick

29.05.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 3

callorma Alineación oficial del equipo 'callorma' en el partido 3 - 5 FC Fortuna celtiña Alineación oficial del equipo 'FC Fortuna celtiña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
callorma Alineación oficial del equipo 'callorma' en el partido 1 - 1 FC Fortuna celtiña Alineación oficial del equipo 'FC Fortuna celtiña' en el partido
Tiene suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,7 % 4,2 % 19,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

callorma

Goles Goles

  • 105 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Bytautas Stoškus rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Ježius Karolis, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Bytautas Stoškus una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 17, però una magnífica aturada de José Luis Sabando va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): Johnny Foss quasi marca en una jugada assajada de córner que Esko Fagerlund havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Johnny Foss, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Bytautas Stoškus gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Luis Sabando va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): callorma es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ole Løvgren no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Serafim Solovei al camp.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Yahav Bruchian de callorma va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Bytautas Stoškus va xutar fora per a callorma, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de callorma, Johnny Foss, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de callorma Ježius Karolis no va cometre cap error en el seu llançament de penal. José Luis Sabando es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Pascal Michel Brietzke de callorma va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 5.

FC Fortuna celtiña

Goles Goles

  • 164 Minuto 65 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Fortuna al minut 65. Arsenio Castro-Medinilla va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 3 (Ocasión de contra de falta): El Fortuna va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Arsenio Castro-Medinilla la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 273 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Arsenio Castro-Medinilla va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Yahav Bruchian, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Ulises García-Sala de Fortuna va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Arsenio Castro-Medinilla de Fortuna, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Yahav Bruchian en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Ulises García-Sala anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 3 per a Fortuna.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Pablo Pumpido va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Aaron Canela anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a Fortuna.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Fortuna, Pancracio Acedres, col·locà la pilota just a les mans d'en Yahav Bruchian. El marcador: 3 - 5.