Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Pastonova (48070) - FC Campos (990422) » 438065255: T40/R3

Copa 438065255 Información oficial sobre el partido 438065255 en Hattrick

29.05.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 3

Larralau AF Alineación oficial del equipo 'Larralau AF' en el partido 3 - 4 FC Campos Alineación oficial del equipo 'FC Campos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Larralau AF Alineación oficial del equipo 'Larralau AF' en el partido 1 - 4 FC Campos Alineación oficial del equipo 'FC Campos' en el partido
Tiene suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Larralau AF

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Larralau prenia la batuta de l'encontre al minut 14, quan en Alkım Tarancı va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Larralau, atacant per l'esquerra al minut 49, va aprofitar el magnífic llançament de Ivan van Daal per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): El jugador Luis Velázquez de Larralau, després de 72 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 17 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Miel Uil, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Silviu-Andrei Stoian una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 27, però una magnífica aturada de Daniel Sanz va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Fernando Marías gairebé va marcar per a Larralau des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 241 Minuto 96 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Larralau va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mikkel Lippert va sortir per sobre el travesser.

FC Campos

Goles Goles

  • 162 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 31 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Oscar Gámez de Campos marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 en Roel Craps va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 163 Minuto 75 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 75. L'anotador per Campos va ser Mariano Matosas, que així va deixar el marcador en 3 - 3.
  • 172 Minuto 111 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Campos va ser finalitzada des de l'esquerra per Norbert Stefan Gottlieb-Zimmermann al minut 111. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Julian Rembecki va estar a punt de posar per davant a Campos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Aner Markolain va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 56 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alkım Tarancı no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Oscar Gámez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 218 Minuto 93 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Oscar Gámez va entorpir al marcador d'en Moritz Plump per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roel Craps es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Julian Rembecki de Campos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.