Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zhandaly Team (1414255) - Pepino's FC (118480) » 438064891: T40/R3

Copa 438064891 Información oficial sobre el partido 438064891 en Hattrick

29.05.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 3

Recreativo Draculin Alineación oficial del equipo 'Recreativo Draculin' en el partido 3 - 2 Soulcalibur Alineación oficial del equipo 'Soulcalibur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Recreativo Draculin Alineación oficial del equipo 'Recreativo Draculin' en el partido 1 - 2 Soulcalibur Alineación oficial del equipo 'Soulcalibur' en el partido
Tiene suerte 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recreativo Draculin

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador Francés Charrania de Recreativo, després de 39 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar 杨 (Yang) 东鸿 (Donghong), que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Recreativo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 48.
  • 119 Minuto 98 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Alarico Raab sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Aleksi Rajakangas que, efectivament, va fer pujar el 3 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Amb 36 minuts disputats, Alarico Raab gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Luis Núñez de Alava va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): Recreativo va fer una substitució al minut 37. René Rozkošný va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Aleksi Rajakangas.
  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Marc Jovell de Recreativo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. 杨 (Yang) 东鸿 (Donghong) va prendre el seu rol al minut 42.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Miroslav Bumbálek probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Soulcalibur

Goles Goles

  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): El jugador visitant Llem Rafart va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 44 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Àngel Riera que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Llem Rafart va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Tim Koekoek, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Cantón-Salazar per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 44, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Tom Halthorn quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Rudolf Börger va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Llem Rafart va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 273 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): En Llem Rafart va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Juan Luis Núñez de Prado no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.