Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hellin fc (1372244) - Triby (492175) » 438064555: T40/R3

Copa 438064555 Información oficial sobre el partido 438064555 en Hattrick

29.05.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 3

Borge C.F. Alineación oficial del equipo 'Borge C.F.' en el partido 3 - 2 Oitenta F.C Alineación oficial del equipo 'Oitenta F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Borge C.F. Alineación oficial del equipo 'Borge C.F.' en el partido 5 - 0 Oitenta F.C Alineación oficial del equipo 'Oitenta F.C' en el partido
Tiene mala suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Borge C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Borge va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 21 Santi Villalba va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 113 Minuto 65 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Geovanny Viera de Borge va aconseguir igualar el partit al minut 65, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Borge, atacant per l'esquerra al minut 85, va aprofitar el magnífic llançament de Zósimo García de Carranque per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Geovanny Viera va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Octav Abramovici va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Borge va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Ovidi Pocurull va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Borge va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 78 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Joan Maria Fiol ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Oitenta F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 en Gorri Arantzazu va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): En Carlos Dueñas donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 51 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Oitenta va anar a parar a la dreta de l'atac on en Óscar Romero Leguina, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): El Oitenta va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 71, però en Gorri Arantzazu va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Al minut 25 en Marko Vladović va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Gorri Arantzazu de Oitenta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Galdós de Oitenta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Óscar Romero Leguina ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 305 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Panos Tripitsidis va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.