Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Halcones (1582109) - Carlos Jugon (775687) » 438064482: T40/R3

Copa 438064482 Información oficial sobre el partido 438064482 en Hattrick

29.05.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 3

Sunuman Atletico Alineación oficial del equipo 'Sunuman Atletico' en el partido 5 - 3 Jugon Returns Alineación oficial del equipo 'Jugon Returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sunuman Atletico Alineación oficial del equipo 'Sunuman Atletico' en el partido 2 - 2 Jugon Returns Alineación oficial del equipo 'Jugon Returns' en el partido
Tiene bastante suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,6 % 37,2 % 30,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sunuman Atletico

Goles Goles

  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Maximiliano Vázquez sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Justo Iturrioz que, efectivament, va fer pujar el 1 - 3!
  • 101 Minuto 41 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Adrián Atance trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 112 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47, Adrián Atance va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.
  • 137 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Villiam Stefansen va anar a parar al cap de Alberto Cobo que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Atletico el 4 - 3.
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): Atletico va obtenir un penal al minut 74, que va llançar a la perfecció Maximiliano Vázquez. 5 - 3 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Adalbod Wulfen no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Félix Costa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Maximiliano Vázquez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Patroklos Mponovas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Jugon Returns

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Dylan Carlier quedar desmarcat i marcar per a Returns al minut 6. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Fernando Mercader va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Poul Olesen va aprofitar un error defensiu al minut 18, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Returns.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Axel Landrieux de Returns va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Oleg Kapelyushnikov ocupà el lloc d'en Sergio León Rodrigo al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de Returns quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Francesc Ribatallada ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.