Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ovejeros F.C. (438271) - Doom Assault R.C.D. (118032) » 438064143: T40/R3

Copa 438064143 Información oficial sobre el partido 438064143 en Hattrick

29.05.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 3

OLIVA CF Alineación oficial del equipo 'OLIVA CF' en el partido 4 - 3 Doom Assault R.C.D. Alineación oficial del equipo 'Doom Assault R.C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
OLIVA CF Alineación oficial del equipo 'OLIVA CF' en el partido 5 - 0 Doom Assault R.C.D. Alineación oficial del equipo 'Doom Assault R.C.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OLIVA CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en 贺 (He) 天海 (Tianhai) va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. OLIVA empatava el partit, 1 a 1, al minut 39.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): OLIVA va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 84 Filippo Bonomi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 112 Minuto 88 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Filippo Bonomi va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 3 - 3 al minut 88.
  • 121 Minuto 99 (Gol por el centro): Juan Galdón va donar a OLIVA un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Després de 34 minuts, Luis Colip va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 40 per blocar una centrada d'en Arnaud van Eeghen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de OLIVA.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Luis Colip de OLIVA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Filippo Bonomi no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Doom Assault R.C.D.

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Passats 22 minuts de partit, Assault es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Felipe Araso es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Guillerme Alborés arribés a peus de Edorta Urrestilla, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Assault el 2 - 2.
  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Felipe Araso va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 3 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tristán Feltello ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Pablo Saenz Rubio de Assault va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Pablo Saenz Rubio va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vladimir Vasilescu.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Birger Niebelungen de Assault va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.