Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Triple Batallon FC (991937) - Rancig (309502) » 438064084: T40/R3

Copa 438064084 Información oficial sobre el partido 438064084 en Hattrick

29.05.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 3

Aladino Team Alineación oficial del equipo 'Aladino Team' en el partido 0 - 4 Rancig Alineación oficial del equipo 'Rancig' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Aladino Team Alineación oficial del equipo 'Aladino Team' en el partido 1 - 3 Rancig Alineación oficial del equipo 'Rancig' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,1 % 3,5 % 78,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aladino Team

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Luis Núñez i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Aladino, però el xut de Dimitris Dritsas va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Ernő Rajtár va disposar d'una bona oportunitat al minut 29, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al 82, Zachariah Quirk hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Luis Núñez. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Rancig

Goles Goles

  • 116 Minuto 8 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 8 minuts quan Antón Roda va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Marius-Traian Murariu, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 115 Minuto 9 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Remie van Hamersveld no va poder aturar Antón Roda de Rancig, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 9 el 0 - 2.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Antón Roda de Rancig va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 47. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 60 (Gol de falta): Passaven 60 minuts quan en Marius-Traian Murariu va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Marius-Traian Murariu de Rancig va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 24 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jörn Baluka, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jörn Baluka va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jörn Baluka. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Juan Valle Jiménez, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.