Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bellver c.f (314564) - Crisium (794342) » 438062793: T40/R3

Copa 438062793 Información oficial sobre el partido 438062793 en Hattrick

29.05.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 3

bellver c.f Alineación oficial del equipo 'bellver c.f' en el partido 2 - 5 Eslida C.F. Alineación oficial del equipo 'Eslida C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
bellver c.f Alineación oficial del equipo 'bellver c.f' en el partido 3 - 4 Eslida C.F. Alineación oficial del equipo 'Eslida C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,7 % 14,0 % 61,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bellver c.f

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): bellver prenia la batuta de l'encontre al minut 10, quan en Samuel Pignolet va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 33 gràcies a la jugada de Sebastián Ricardo Toromocho, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): bellver va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Antoni Mozolewski va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però José María Suárez va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Theodore Arnold.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Zbigniew Fijołek, en lloc de córrer, relliscava.

Eslida C.F.

Goles Goles

  • 160 Minuto 17 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Alberto Launay va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 17: 1 - 1.
  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 34 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Władysław Pępliński de Eslida marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 174 Minuto 54 (Gol de penalti): En Alberto Launay va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 54. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 68 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Eslida. A fi d'aconseguir el 2 - 4, van tocar-la en curt per tal que Ermanno Perono xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Francisco Jesús Sánchez Moreno, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Eslida Mauricio Garcés de Garro quasi marca al minut 30 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Johann Mommsen l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Adrian Dygudaj de Eslida va abandonar el terreny de joc després de 83 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Bence Szegedi va entrar en el seu lloc.