Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Tarancón (1364996) - Rocity FC (800626) » 438062718: T40/R3

Copa 438062718 Información oficial sobre el partido 438062718 en Hattrick

29.05.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 3

C.E.Mont-ras Alineación oficial del equipo 'C.E.Mont-ras' en el partido 1 - 2 Basque Country Celtic Alineación oficial del equipo 'Basque Country Celtic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
C.E.Mont-ras Alineación oficial del equipo 'C.E.Mont-ras' en el partido 0 - 6 Basque Country Celtic Alineación oficial del equipo 'Basque Country Celtic' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E.Mont-ras

Goles Goles

  • 103 Minuto 77 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Alessandro Laguda va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Carlos Dorca va estar a punt de marcar al minut 29 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al 66, Marino Aprea hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Bernat Dardé. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alvar Labarrieta de C.E.Mont-ras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vasile Bejan.

Basque Country Celtic

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 7, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Aday César es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Enrique Regidor Reyes, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 4, quan en Balbín León Borrero va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Óscar Villaragut al minut 39, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, el EH Celtic va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Custodio Coto s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 280 Minuto 76 (Ocasión de falta): Sergio Caralt va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Justino Guillén va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de EH Celtic estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Custodio Coto no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Justino Guillén no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, OK potente): Enrique Regidor Reyes no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.