Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cultural heliopolitana (1585071) - Osera FC (48367) » 437864437: T40/R2

Copa 437864437 Información oficial sobre el partido 437864437 en Hattrick

22.05.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 2

cultural heliopolitana Alineación oficial del equipo 'cultural heliopolitana' en el partido 0 - 1 Atomic Gargantin FC Alineación oficial del equipo 'Atomic Gargantin FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cultural heliopolitana Alineación oficial del equipo 'cultural heliopolitana' en el partido 1 - 1 Atomic Gargantin FC Alineación oficial del equipo 'Atomic Gargantin FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,2 % 31,2 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cultural heliopolitana

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): cultu va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Antonio Salaverri en un 1 contra 1 amb el porter Wszeciech Jastrząb, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): cultu va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ove Højer va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Wszeciech Jastrząb.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): cultu van sortir al contraatac al minut 35, però Radu Moţiu va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marcos León Rodrigo va estar a punt d'acabar en gol al minut 47, però el porter visitant Wszeciech Jastrząb va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Ricardo Varela va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Salaverri de cultu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 54 (Lesión leve): cultu va fer una substitució al minut 54. Sergio Monforte va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Martín Calvo.

Atomic Gargantin FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 97 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 97, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Janik Renuart es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Gargantin va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 53, quan Sergio Servino va quedar-se sol davant el porter Abdessami Bouchoka, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Eugeniusz Kubaczyk va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.