Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AGV9118 (1365385) - S.A.J. F.C. (1366059) » 437864059: T40/R2

Copa 437864059 Información oficial sobre el partido 437864059 en Hattrick

22.05.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 2

Fire Nankatsu C.F. Alineación oficial del equipo 'Fire Nankatsu C.F.' en el partido 3 - 0 Atl.Madrid Alineación oficial del equipo 'Atl.Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fire Nankatsu C.F. Alineación oficial del equipo 'Fire Nankatsu C.F.' en el partido 1 - 1 Atl.Madrid Alineación oficial del equipo 'Atl.Madrid' en el partido
Tiene suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,2 % 25,0 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fire Nankatsu C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Nankatsu va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Aleksys Jekentas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antonio Mila Fuentes va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Gianluca Ehrenfelt va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 235 Minuto 86 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Elwyn Maasland gairebé marca per a Nankatsu al minut 86 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Nankatsu per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 87, quan Elwyn Maasland va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): Nankatsu va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Joaquim Cardana en un 1 contra 1 amb el porter Gianluca Ehrenfelt, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 102, Kenzo Winart de Nankatsu va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Nankatsu Juan Entriago va intentar enganyar Gianluca Ehrenfelt amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Kenzo Winart va xutar fora per a Nankatsu, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Nankatsu, Joaquim Cardana, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Orlando Lopes Gaspar de Nankatsu, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gianluca Ehrenfelt en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 0.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Danail Bechev anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 0 per a Nankatsu.

Atl.Madrid

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sandro Nossa Sabino.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Klaas Fannes que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Sandro Nossa Sabino de Atl.Madrid va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Tomas Björklius de Atl.Madrid va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Atl.Madrid, Sjors Buitelaar, col·locà la pilota just a les mans d'en Antonio Pinto. El marcador: 1 - 0.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Atl.Madrid Gianluca Ehrenfelt, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Antonio Pinto. El marcador continuava 2 - 0.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Atl.Madrid Şeyhmuz Levniz, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Antonio Pinto. El marcador continuava 3 - 0.