Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Godir K.T. (990579) - F.C. Olimpics 92 (777359) » 437863575: T40/R2

Copa 437863575 Información oficial sobre el partido 437863575 en Hattrick

22.05.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 2

Sigh No More Alineación oficial del equipo 'Sigh No More' en el partido 4 - 2 F.C. Olimpics 92 Alineación oficial del equipo 'F.C. Olimpics 92' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sigh No More Alineación oficial del equipo 'Sigh No More' en el partido 0 - 1 F.C. Olimpics 92 Alineación oficial del equipo 'F.C. Olimpics 92' en el partido
Tiene mucha potra 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,3 % 0,2 % 93,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sigh No More

Goles Goles

  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): Sigh sabia com jugar al contraatac, i al minut 61, Juan Alfonso Arbildo va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Torsten Linke quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 236 Minuto 107 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Joaquín Béjar haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Sigh al minut 107.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Toninho Mariano de Sigh va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mikko Oranta de Sigh la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 25 (Lesión leve): En Salvador Izaza de Sigh va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alexander Ryabinichev va prendre el seu rol al minut 25.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Sigh Florian Parkitna, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Uladzimir Kasperovich. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Toninho Mariano de Sigh, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Uladzimir Kasperovich en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Torsten Linke va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Juan Alfonso Arbildo va xutar fora per a Sigh, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de Sigh Attila Perczel no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Uladzimir Kasperovich es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.

F.C. Olimpics 92

Goles Goles

  • 116 Minuto 13 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 13, en Kryštof Vyoral del Olimpics va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Óscar Oranguyen que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Olimpics va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Nicola Termali va quedar-se sol davant el porter Florian Parkitna, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Óscar Oranguyen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Héctor Ares al minut 32, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 82, quan en Óscar Oranguyen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 97 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joaquín Béjar es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Joaquín Béjar anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a Olimpics.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador David Desumbila de Olimpics va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Uladzimir Kasperovich, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Florian Parkitna va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Olimpics i 3 - 2 al marcador.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Olimpics Óscar Oranguyen va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Nicola Termali de Olimpics anava molt fort i col·locat però Florian Parkitna no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 2.