Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pAc-mAn (994457) - Racing de Foz (125699) » 437862812: T40/R2

Copa 437862812 Información oficial sobre el partido 437862812 en Hattrick

22.05.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 2

pAc-mAn Alineación oficial del equipo 'pAc-mAn' en el partido 1 - 3 REAL SANTO CRISTO Alineación oficial del equipo 'REAL SANTO CRISTO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
pAc-mAn Alineación oficial del equipo 'pAc-mAn' en el partido 0 - 5 REAL SANTO CRISTO Alineación oficial del equipo 'REAL SANTO CRISTO' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pAc-mAn

Goles Goles

  • 119 Minuto 54 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Maciej Białynicki el va rematar Rüdiger Volprecht amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Franz Trapletti de pAc-mAn va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joan Andreu Corrons de pAc-mAn amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

REAL SANTO CRISTO

Goles Goles

  • 105 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Dachi Gelovani va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Florent Dupin va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. CRISTO posava el marcador 0 a 1.
  • 172 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sebastián Ernesto Rognoni quedar desmarcat i marcar per a CRISTO al minut 60. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 79 de partit va donar a CRISTO l'avantatge per 1 - 3. Runar Myrvang en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CRISTO que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Nils Furnes, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Bernd-Rüdiger Buhlinger que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Florent Dupin quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): CRISTO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Guzmán va desviar el xut final de Nils Furnes després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): CRISTO quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Florent Dupin va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 78 (Ocasión de falta): José Guzmán va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Nils Furnes que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.