Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MARHUG (802096) - Pomelitos kivis (1431668) » 437862472: T40/R2

Copa 437862472 Información oficial sobre el partido 437862472 en Hattrick

22.05.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 2

MARHUG Alineación oficial del equipo 'MARHUG' en el partido 7 - 0 Atletico Holofernes Alineación oficial del equipo 'Atletico Holofernes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
MARHUG Alineación oficial del equipo 'MARHUG' en el partido 4 - 1 Atletico Holofernes Alineación oficial del equipo 'Atletico Holofernes' en el partido
Tiene bastante suerte 4.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MARHUG

Goles Goles

  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Armando Búrdalo va acabar en una passada genial cap al jugador de MARHUG Norvald Oshaug, que va marcar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Melchioras Rumiancevas va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de MARHUG va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Juan Santo Castro, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 0.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): MARHUG va aconseguir el 4 - 0 quan Norvald Oshaug va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): MARHUG va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Stefan Degórski va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 137 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Juan Santo Castro va anar a parar al cap de Tiago Jorge Pinheiro Silva que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a MARHUG el 6 - 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Donald Deleeuw, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 0 per a MARHUG.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): Donald Deleeuw hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Juan Santo Castro havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Viktor Oberlander va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 43 de joc.
  • 207 Minuto 44 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): MARHUG va ser a punt de marcar al minut 44, quan el seu jugador Robinho Maia Neto va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dániel Regős de MARHUG va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atletico Holofernes

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Raúl Ibañez Corvera va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Tomáš Mazel va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Edward Ulichnowski va estar a punt de posar per davant a Holofernes amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tomáš Mazel va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Edward Ulichnowski de Holofernes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 14 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jaime Vinuesa va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Edward Ulichnowski.