Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E. Cabanes (991249) - arrobitas (796373) » 437861448: T40/R2

Copa 437861448 Información oficial sobre el partido 437861448 en Hattrick

22.05.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 2

F C Loureiro Alineación oficial del equipo 'F C Loureiro' en el partido 3 - 1 MaiAroGal Alineación oficial del equipo 'MaiAroGal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F C Loureiro Alineación oficial del equipo 'F C Loureiro' en el partido 1 - 2 MaiAroGal Alineación oficial del equipo 'MaiAroGal' en el partido
Tiene suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,4 % 52,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F C Loureiro

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Michał Tatoń, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Loureiro se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 12.
  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Corria el minut 33, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Loureiro s'avançava en el marcador després que en Michał Tatoń xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Loureiro pel centre va donar un gran resultat: el gol de Anders Buus va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Loureiro van sortir al contraatac al minut 31, però Whitney Andersen va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Loureiro van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 74, però Martin Huart va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Platero.

MaiAroGal

Goles Goles

  • 162 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Wenceslao De la Fuente va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 18.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 16 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Enzo Rinaldi va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, un refús desafortunat de Pierpaolo Cappa, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Martin Štetiar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 264 Minuto 62 (Ocasión de penalti): En Enzo Rinaldi va llençar un penal al minut 62. La pilota va anar al pal i el rebot va anar als peus del mateix llançador que al primer toc va introduir la pilota a la porteria. L'àrbitre però, tal com marca el reglament, no va donar validesa al gol.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Juan Imbroda quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.