Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Becarios Mangosteros (1456989) - Sant Marti Pirates (1595575) » 437860657: T40/R2

Copa 437860657 Información oficial sobre el partido 437860657 en Hattrick

22.05.2013 12:00:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 2

Piscina Plate Alineación oficial del equipo 'Piscina Plate' en el partido 3 - 5 Basajaun FC Alineación oficial del equipo 'Basajaun FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Piscina Plate Alineación oficial del equipo 'Piscina Plate' en el partido 3 - 3 Basajaun FC Alineación oficial del equipo 'Basajaun FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,4 % 39,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piscina Plate

Goles Goles

  • 139 Minuto 26 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de José María Carazo van servir per superar a l'últim defensor, en Enrique Inzaurdiaga. Tot va acabar amb el 1 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Piscina cantant "José María Carazo selecció!"
  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): El jugador Winfred Pedersen de Piscina, després de 28 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 52 (Gol por la derecha): Amb 52 minuts jugats, en Otakar Kolařík va augmentar l'avantatge de Piscina a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pablo Néstor Hierro va rematar alt.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Winfred Pedersen va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pablo Néstor Hierro.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Markus Salvel de Piscina va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Pablo Néstor Hierro de Piscina per doble groga al minut 85.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Enrique Ramírez, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Basajaun FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 13 (Gol de penalti): Basajaun va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Luis De la Iglesia va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Basajaun van mostrar una bona compenetració quan al minut 73 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Simó Albets va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Luis De la Iglesia el va rematar Yehuda Rosenberger amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 3.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): En Ignacio Paleologos donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 83 el marcador reflectia el 3 - 4.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Moriel Blumenfeld va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 84, i va fer pujar el 3 - 5 per a Basajaun.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Enrique Inzaurdiaga va encarar al porter al 40, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 273 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Yehuda Rosenberger va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Adrian-Florin Banu, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Era el minut 34 quan després d'una dura entrada, el jugador Rainer Gmeiner de Basajaun s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 39 (Tirita): Passats 39 minuts de joc, en Moriel Blumenfeld de Basajaun va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Simó Albets va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Basajaun es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, OK potente): Luis De la Iglesia no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.