Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eärendil C.F. (48955) - Rayo Valerano (776330) » 437859654: T40/R2

Copa 437859654 Información oficial sobre el partido 437859654 en Hattrick

22.05.2013 12:15:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 2

Elendil C.F. Alineación oficial del equipo 'Elendil C.F.' en el partido 2 - 3 Rayo Valerano Alineación oficial del equipo 'Rayo Valerano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Elendil C.F. Alineación oficial del equipo 'Elendil C.F.' en el partido 4 - 0 Rayo Valerano Alineación oficial del equipo 'Rayo Valerano' en el partido
Tiene mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elendil C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Nikolas Lundbeck va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 39.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 43 gràcies a la jugada de Maximilian Oldani, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Maximilian Oldani! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El Elendil va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Maximilian Oldani la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 210 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Remigiusz Derech tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Elendil per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 41, quan Pep Campabadal va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Elendil va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Renaud Cadorel en un 1 contra 1 amb el porter Urtzi Mokoroa, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Simeon Halov va estar a punt d'avançar els locals al minut 84 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): En Remigiusz Derech va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Elendil se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paulo Marchena de Elendil es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Rayo Valerano

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Gerardo Yusta de Valera va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): El jugador visitant Salvador Canga-Arguelles va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 64 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 139 Minuto 103 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Gerardo Yusta va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 3. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Nikolas Lundbeck.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Salvador Canga-Arguelles, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 92 però la pilota va sortir lleugerament desviada.