Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Drac Sangrila FC (313115) - Fonament Profund (1366624) » 437859202: T40/R2

Copa 437859202 Información oficial sobre el partido 437859202 en Hattrick

22.05.2013 12:15:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 2

CITY GRANA Alineación oficial del equipo 'CITY GRANA' en el partido 0 - 2 Batanero's Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Batanero's Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CITY GRANA Alineación oficial del equipo 'CITY GRANA' en el partido 0 - 1 Batanero's Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Batanero's Futbol Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CITY GRANA

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de GRANA la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Milton Moens no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en David Torner estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de GRANA va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Roger Colldecarrera, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): GRANA va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Emilio Iturrao va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Emilio Iturrao.

Batanero's Futbol Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Piercarlo Di Noto que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Bataneros.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Vítor Caticovas va aprofitar un error defensiu al minut 35, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Bataneros.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de 林 (Lin) 勇誠 (Yongcheng). Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bataneros va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de 林 (Lin) 勇誠 (Yongcheng) va sortir per sobre el travesser.