Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bustillo FC (777248) - Marichiweu (1339389) » 437858909: T40/R2

Copa 437858909 Información oficial sobre el partido 437858909 en Hattrick

22.05.2013 12:15:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 2

Athletic Besalú Alineación oficial del equipo 'Athletic Besalú' en el partido 3 - 5 Borrokas Athletic Alineación oficial del equipo 'Borrokas Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic Besalú Alineación oficial del equipo 'Athletic Besalú' en el partido 1 - 0 Borrokas Athletic Alineación oficial del equipo 'Borrokas Athletic' en el partido
Tiene suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Besalú

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Besalú va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 37 Laban de Maat va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 87 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ottorino Cadeddu després que el jugador de Besalú li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Clement de Besalú va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Besalú Per Ulfsson va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Besalú, Aparicio Abián, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Neluş Popescu anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Besalú.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): Pol Armengol, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Mikel Andirena va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Besalú i 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Damiano Ruggiero de Besalú va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Borrokas Athletic

Goles Goles

  • 143 Minuto 40 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Gudaris eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 40, Gaizka Zubiaire va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gudaris va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alejandro Urtiaga, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Urgain Errementegi de Gudaris amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Urgain Errementegi va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Tomás Arra.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jakue Uligain va xutar fora per a Gudaris, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Eguen Gallatebeitia va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Gaizka Zubiaire de Gudaris, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Aparicio Abián en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Mikel Andirena de Gudaris, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Aparicio Abián en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Gudaris Xabier Kerexeta no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Aparicio Abián es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.