Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sacha FC (1368950) - Madracas (30582) » 437858681: T40/R2

Copa 437858681 Información oficial sobre el partido 437858681 en Hattrick

22.05.2013 12:15:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 2

entrepans de xulla Alineación oficial del equipo 'entrepans de xulla' en el partido 2 - 5 el montial Alineación oficial del equipo 'el montial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
entrepans de xulla Alineación oficial del equipo 'entrepans de xulla' en el partido 0 - 5 el montial Alineación oficial del equipo 'el montial' en el partido
Tiene suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

entrepans de xulla

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): entrepans va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què José María Camfullos, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Didier Villa que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 101 Minuto 43 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Rafa Herrera trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lluís Torras de entrepans va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 240 Minuto 17 (Ocasión de contra de falta): El entrepans va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Baltasar Barbastro la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Juan Pedro San Cucufate va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Didier Villa de entrepans va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

el montial

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 33 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Guillermo Zulaica marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): El jugador de montial Marek Gołuński va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 39 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Yaniv Ivanir de montial va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 42. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, un xut de Marek Gołuński des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, els visitants es van col·locar 2 - 5 per sobre quan Yaniv Ivanir va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 57 (Ocasión de falta): Yaniv Ivanir va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Marek Gołuński quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gabriel Castaños, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Mauno Sjölund al minut 83, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): montial es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Tobías Lezón no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Mauno Sjölund al camp.