Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Casiopea Raptors (314925) - NLM Team (776005) » 437858583: T40/R2

Copa 437858583 Información oficial sobre el partido 437858583 en Hattrick

22.05.2013 12:15:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 2

sevillacampeón fc. Alineación oficial del equipo 'sevillacampeón fc.' en el partido 2 - 5 Real Union de Pedrafobicos SAD Alineación oficial del equipo 'Real Union de Pedrafobicos SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
sevillacampeón fc. Alineación oficial del equipo 'sevillacampeón fc.' en el partido 1 - 4 Real Union de Pedrafobicos SAD Alineación oficial del equipo 'Real Union de Pedrafobicos SAD' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sevillacampeón fc.

Goles Goles

  • 113 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19, sevillacampeón aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Pol Krook va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 114 Minuto 39 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 39. David Del Castillo, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Seguís Oliva del sevillacampeón ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): sevillacampeón va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Bachir Chakour va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ernesto Peláez de sevillacampeón amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 58 (Lesión): Seguís Oliva no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ion Axpe.

Real Union de Pedrafobicos SAD

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): En Américo Martins Barbosa donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 16 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): Amb 38 minuts jugats, Américo Martins Barbosa de Pedrafobicos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 48, quan Philipp Grünauer-Kloevekorn va posar els visitants Pedrafobicos per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En René Malecký va ser l'anotador del 2 - 4.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Américo Martins Barbosa, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, René Malecký va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kai-Olaf Rosegger.