Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C. F. S. Parque Rozas (988418) - Gatos C.F. (310266) » 437858263: T40/R2

Copa 437858263 Información oficial sobre el partido 437858263 en Hattrick

22.05.2013 12:15:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 2

magisterr Alineación oficial del equipo 'magisterr' en el partido 1 - 4 Heraldos de Hércules Alineación oficial del equipo 'Heraldos de Hércules' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
magisterr Alineación oficial del equipo 'magisterr' en el partido 1 - 1 Heraldos de Hércules Alineación oficial del equipo 'Heraldos de Hércules' en el partido
Tiene un resultado normal 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

magisterr

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Athos Filadélfio del magisterr ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): magisterr van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 66, però Sobiesław Zajder va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 224 Minuto 97 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 97, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Sylweriusz Czekalski sempre els tira per la dreta i en Lalo Legobien, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcel Žitňaský de magisterr la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador 吴 (Wu) 伟民 (Weimin) de magisterr va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Pablo Batlle de magisterr anava molt fort i col·locat però Lalo Legobien no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 1.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de magisterr Marcel Žitňaský va intentar enganyar Lalo Legobien amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 1.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Sobiesław Zajder va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de magisterr a la tanda de penals: 1 - 2!
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, David Di raimondo va xutar fora per a magisterr, el marcador es va quedar igual: 1 - 3, ja es veia a venir!

Heraldos de Hércules

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 9 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Heraldos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en César Garriga va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Heraldos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Víctor Sanz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Heraldos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alejandro Renteria, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Stefan Naydenov va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Heraldos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Heraldos, Alejandro Renteria, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 0 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Heraldos Alfredo Lalor Cabañas va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Heraldos Joaquín Gómez de Barreda no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Adrián Moscoso es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 0 - 2.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Víctor Sanz de Heraldos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Adrián Moscoso en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 3.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Xiraxi Fernández Hijar va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 4.