Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Montesinos ONCE Murcia (1593765) - El Tron (1593176) » 437857317: T40/R2

Copa 437857317 Información oficial sobre el partido 437857317 en Hattrick

22.05.2013 12:15:00
Copa: Temporada 40 / Ronda 2

R. Murcia Alineación oficial del equipo 'R. Murcia' en el partido 4 - 5 ALCATO Alineación oficial del equipo 'ALCATO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R. Murcia Alineación oficial del equipo 'R. Murcia' en el partido 2 - 1 ALCATO Alineación oficial del equipo 'ALCATO' en el partido
Tiene suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,2 % 1,3 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R. Murcia

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sepp Stegermaier ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Murcia es posava per davant 1 a 0.
  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Juan Daniel Palomino sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Grigore Ciobanu que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): En Fernando Aramburuzabala entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Murcia, un peu providencial d'en Jaro Cof va situar el 3-1 al panell digital.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Murcia pel centre va donar un gran resultat: el gol de Grigore Ciobanu va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Fernando Aramburuzabala del Murcia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Fernando Aramburuzabala, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

ALCATO

Goles Goles

  • 139 Minuto 29 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Manolo Gayón va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Grigore Ciobanu per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 1
  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): ALCATO va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 2 quan Pastor Congil va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 186 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de ALCATO va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Ramon Banús.
  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 85, quan Ramon Banús va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 4 - 4.
  • 173 Minuto 97 (Gol por la derecha): Al minut 97 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 4 - 5, gràcies a una bona internada de Sait Aksu que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Radu Neagotă que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Castellsis.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Pastor Congil de ALCATO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.