Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Polla Humana (778419) - figueruelas team (776667) » 428920041: T40/J10/X

Liga 428920041 Información oficial sobre el partido 428920041 en Hattrick

20.07.2013 14:25:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 10 / X.4036 (182603)

La Polla Humana Alineación oficial del equipo 'La Polla Humana' en el partido 0 - 4 figueruelas team Alineación oficial del equipo 'figueruelas team' en el partido
0 - 1 Fernando Valenzuela Ucedo (10')
0 - 2 Fernando Valenzuela Ucedo (39')
0 - 3 Óscar Albella (41')
0 - 4 Vito Armillei (78')
La Polla Humana Alineación oficial del equipo 'La Polla Humana' en el partido 0 - 4 figueruelas team Alineación oficial del equipo 'figueruelas team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
La Polla Humana Alineación oficial del equipo 'La Polla Humana' en el partido 2 - 3 figueruelas team Alineación oficial del equipo 'figueruelas team' en el partido
Tiene mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,6 % 72,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Polla Humana

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Humana enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor García de Burunda de Humana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Pavel Uzunski probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

figueruelas team

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Fernando Valenzuela Ucedo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a figueruelas.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Fernando Valenzuela Ucedo, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Óscar Albella de figueruelas va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 3 al marcador.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Vito Armillei va aprofitar un error defensiu al minut 78, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a figueruelas.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 61 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Óscar Parada haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a figueruelas al minut 61.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Dulantz Espotz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Vito Armillei no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 54 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Dulantz Espotz va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.