Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Unión Deportiva Alcalá (992439) - Rosi F.C. (120918) » 428916895: T40/J7/X

Liga 428916895 Información oficial sobre el partido 428916895 en Hattrick

29.06.2013 14:25:00
Liga: Temporada 40 / Jornada 7 / X.3980 (182547)

Real Unión Deportiva Alcalá Alineación oficial del equipo 'Real Unión Deportiva Alcalá' en el partido 4 - 0 Rosi F.C. Alineación oficial del equipo 'Rosi F.C.' en el partido
Iván Miñano (24') 1 - 0
Raúl Laviña (33') 2 - 0
Tristan Legarreta (57') 3 - 0
Tristan Legarreta (69') 4 - 0
Real Unión Deportiva Alcalá Alineación oficial del equipo 'Real Unión Deportiva Alcalá' en el partido 4 - 0 Rosi F.C. Alineación oficial del equipo 'Rosi F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Unión Deportiva Alcalá Alineación oficial del equipo 'Real Unión Deportiva Alcalá' en el partido 4 - 0 Rosi F.C. Alineación oficial del equipo 'Rosi F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Unión Deportiva Alcalá

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Iván Miñano de Deportiva aconseguir un gol al minut 24 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Raúl Laviña rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Iván Miñano, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 0 a l'estadi!
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Deportiva va aconseguir el 3 - 0 quan Tristan Legarreta va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Deportiva va augmentar la diferència quan Tristan Legarreta no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Óscar Guzmán Alfarache va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Deportiva se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 206 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 22, tothom va saber perquè en Iván Miñano era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Raúl Laviña. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rosi. La jugada d'estratègia del Deportiva per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Iván Miñano va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 75 (Lesión grave): Després de 75 minuts, Deportiva va veure com el seu jugador Iván Miñano havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Francisco Alberto Miró entraria per ocupar el seu lloc.

Rosi F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ernesto Vázquez va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 79 de joc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Després de 70 minuts jugats, Eudald Suñer es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Antonio Molina Montes.